Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Fest Buffeter

All Seasons Buffet All Seasons Buffet
New -54 %
Partners: Richmond Catering Model: Fest Buffet
Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie Rosastegt oksefilet marineret med friske krydderurter ..
139 299
Ex Tax:139
Den Eksklusive Buffet Den Eksklusive Buffet
New -52 %
Partners: Richmond Catering Model: Fest Buffet
Forret Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambus båd pynt med frisk dild, kaviar og lime Hovedret Super mør rosastegt oksefilet marineret i krydderurter Sauce Den klassiske b..
129 269
Ex Tax:129
Den Klassiske Buffet Den Klassiske Buffet
New -52 %
Partners: Richmond Catering Model: Fest Buffet
Forret Retro rejecocktail pyntet med kaviar, frisk dild og bådcitron Hovedret Gammeldaws oksesteg braiseret med svampe og krydderurter Sauce Den klassiske brune sovs med frisk estragon Tilbehør Små smørstegte kartofler med løvstikke pesto, ristede ..
129 269
Ex Tax:129
Den Klassiske Julebuffet Den Klassiske Julebuffet
New -31 %
Partners: Richmond Catering Model: Julebuffet
- Marinerede sild med ringe af rødløg, kapers-bær og karrysalat - Rugmelspaneret fiskefilet med grov æble-remolade og citronbåde - Kogte æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise og dild - Lun julepostej med champignon og bacon - Den klassiske senne..
179 259
Ex Tax:179
Mini Tapas Alicante Mini Tapas Alicante
New -38 %
Partners: Richmond Catering Model: Tapas
- Mini Sandwich med røget laks og dild creme - Dadler i bacon - Bagte champignoner med serranoskinke og Kryddersmør - Veggie-middelhavs frikadeller med foråsløg, dild og feta - Marineret svinemørbrad toppet med friske krydderurte..
99 159
Ex Tax:99
Original Italiensk Buffet Original Italiensk Buffet
New -50 %
Partners: Richmond Catering Model: Italiensk
- Røget tun carpaccio anrettet på rucola med frisk dild og lime - Unghanebryst marineret i hvidvin, basili-pesto og lime - Vitello tonato – tyndskåret kalvefilet med tunsauce og kapers - Tomatsalat med mozzarella og basilikumspesto - Kartoffelsalat med sennepsmar..
139 279
Ex Tax:139
Premium Brunch Buffet Premium Brunch Buffet
New -50 %
Partners: Brunch Catering Model: Brunch
- Pandekager med ahornsirup og bærkompot - Mini æggekage med ristede svampe - Ristede krydrede brunchpølser - Mild lageret ost med peberfrugt og små cherry tomater - Fransk landbrie med rabarberkompot - Emmentaler med sødt og grønt - Cremet flødeos..
139 279
Ex Tax:139
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Vi benytter cookies på hjemmesiden. En cookie er en simpel lille tekst fil, som der bliver lagret i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Læs mere om cookies HER