Supplier: Events Catering
Model: Fest Buffet
- Varmrøget nordsø laks rørt med lime og mild sennep-dild creme serveret på spæde salater i bambusbåd pynt med frisk dild, kaviar og rugbrødchips
- Mørbrad af vildsvin stegt med frisk rosmarin, knust hvidløg og citronpeber
- Rosastegt..
299
Ex Tax:299
Supplier: The Catering
Model: Fest Buffet
- Lakse crudo med rødløg, granatæble og frisk basilikum m/strejf af citronolie
- Mini quiche med spinat, tomat og parmesan på sprød salatbund
- Kongerejer marineret med hvidløg og chili
- Vitello tonato – tyndskåret kalvefilet med tunsauce..
259
Ex Tax:259
Supplier: Events Catering
Model: Italiensk
- Røget tun-carpaccio - Anrettet på rucola med friskhøvlet parmesan
- Kongerejer - Marineret med hvidløg og chili
- Mousse al Salmone – Laksemousse af nordsø laks serveret med caviar, lime og frisk dild
- Kalvecuvette - Langtidsmar..
359
Ex Tax:359
Supplier: Richmond Catering
Model: Italiensk
- Røget tun carpaccio anrettet på rucola med frisk dild og lime
- Unghanebryst marineret i hvidvin, basili-pesto og lime
- Vitello tonato – tyndskåret kalvefilet med tunsauce og kapers
- Tomatsalat med mozzarella og basilikumspesto
- Kartoffelsalat med sennepsmar..
279
Ex Tax:279
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)